Sala de evenimente Neon Events Sala de evenimente Neon Events Sala de evenimente Neon Events Sala de evenimente Neon Events Sala de evenimente Neon Events Sala de evenimente Neon Events

Neon Events Timisoara

Sala de evenimente NEON EVENTS, este situata în incinta hotelului nostru, cu un design modern şi o capacitate de 100 locuri, vă aşteaptă să petreceţi momentele cele mai frumoase din viaţa dumneavoastră. Sala cu 100 de locuri poate găzdui nunţi, botezuri, banchete, majorate, party-uri şi orice ocazie aţi dori să sărbătoriţi. Decorul specific evenimentului transformă sala modernă în una deosebit de elegantă, potrivită ocaziilor speciale.

Dotată cu sistem audio, climatizare şi iluminat reglabil, sala oferă toate condiţiile de confort iar variantele de meniu prezentate pe site sunt o parte din preparatele delicioase pregătite pentru dumneavoastră şi invitaţi. Stabiliţi data evenimentului iar de reuşita lui ne vom ocupa noi. Poziţia centrală a restaurantului şi parcarea încăpătoare oferă privilegiul accesului comod şi rapid. Facilităţile sălii, meniul şi profesionalismul nostru garantează satisfacerea tuturor exigenţelor. Pentru un număr redus de invitaţi dispunem şi de o sală cu atmosferă intimă având 40 de locuri.

Neon Events

VARIANTE DE MENIU PENTRU EVENIMENTE

Va oferim 4 variante de meniurI pentru evenimente pentru nunţi și botezuri. Desigur, vă stăm la dispoziţie pentru personalizarea meniurilor în funcţie de preferinţele dumneavoastră. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să sunaţi la telefon: 0725.920.188.